100 woningen op voormalig NUON terrein

Green Real Estate heeft vandaag de plannen gepresenteerd voor woningbouw op het vroegere NUON terrein aan de Prins Bernhardlaan. Het plan is om hier 100 woningen te realiseren: 50 zorgwoningen en 50 middeldure huurwoningen. De bouw van de woningen start eind 2017.

w05 - Hoek brandweer Context

De locatie bevindt zich naast het NS station en naast de locatie van het voormalige hotel Toor. Eind 2014 is gestart met de sloop en sanering van het terrein. De bodemvervuiling die is ontstaan door de voormalige gasfabriek heeft ertoe geleid dat de kavel een van de meest vervuilde plekken was van Zuid-Holland. “In samenwerking met de provincie is het terrein na een intensief traject succesvol gesaneerd, wat voor de leefbaarheid in Alphen aan den Rijn een hele goede zaak is”, aldus Aart Jan Verdoold, directeur van Green Real Estate.

w01 - vogelvlucht Laan - donker(1)

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00