Brand Saffierstraat

Rond middernacht is er een brand uitgebroken in een flatwoning in de hoge flat aan de Saffierstraat. De brand brak uit in een flat op de 10e verdieping. De brandweer is hiervoor massaal uitgerukt. Bewoners van de 11e verdieping zijn geëvacueerd. De brand zou ondertussen onder controle zijn.

IMG_0704

Update 18.12 – 18:17

Naast de bewoners van de 11e zijn ook de bewoners van de 9e, 10 en 11e etage afgelopen nacht geevacueerd door de politie terwijl de brandweer de brand bluste. De bewoner van de flat waar de brand ontstond, werd met ademhalingsmoeilijkheden en lichte verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Nadat het sein brand meester was gegeven, konden alle omwonenden weer terug naar hun eigen woning.

De recherche doet onderzoek naar het ontstaan van de brand en heeft de 33-jarige bewoner aangehouden. Na een nacht in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, zit hij nu aan het politiebureau

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.