Stiltecentrum zoekt vrijwilligers

In het centrum van Alphen staat achter de Adventskerk de voormalige grafkapel van de familie De Smith. Deze is tegenwoordig in gebruik als Stiltecentrum. Deze is elke zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 voor bezoekers.

Er komen geen grote groepen bezoekers, maar om de enkeling die rust zoekt, een kaars wil aansteken, mediteren of bidden, al was het maar even. Of om iemand die een luisterend oor zoekt.

De huidige vrijwilligers van de commissie die het Stiltecentrum gaan na 10 jaar stoppen met hun werkzaamheden. De Alphense Raad voor Kerken vindt het belangrijk dat dit centrum open kan blijven voor de mensen die behoefte hebben om in het centrum van Alphen even op verhaal te komen en roept dan ook belangstellenden op om zich aan te melden.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met Marijke Romijn, vicevoorzitter Raad van Kerken Alphen aan den RIjn.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.