Hypotheker KInder Tafeltennis Feest op 28 en 29 december

Ook dit jaar kunnen kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool tafeltennissen in de kerstvakantie. Op 28 en 29 december, organiseert ATTC EVO Repro weer het De Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest.

Kinderen uit groep 5 en 6 spelen op woensdag 28 december en op donderdag 29 december komen de leerlingen uit groep 7 en 8 in actie. Inschrijven kan tot en met vrijdag 23 december.

Sinds 1990 kunnen kinderen in de kerstvakantie kennismaken met tafeltennis bij ATTC EVO Repro. Deze 2 dagen in het teken van tafeltennis wordt mede mogelijk gemaakt door de Alphense vestiging van De Hypotheker. Inmiddels is het een traditie geworden en ATTC EVO Repro waardeert het zeer dat een sponsor zo veel jaren trouw blijft.

image

 

Spelletjes, wedstrijden en een scholenprijs

Een leuk dagje tafeltennis is het uitgangspunt van het De Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest. ATTC EVO Reptro wil hiermee deze spectaculaire sport onder de aandacht brengen van de kinderen en ze laten ervaren wat een geweldige sport het is.

De jongste kinderen, uit groep 5 en 6, beginnen het evenement dan ook met een spelcircuit. Zo kunnen ze ongedwongen kennismaken met het batje en balletje. Ze leren in korte tijd controle te houden over het wispelturige balletje. Daarna spelen ze een klein toernooitje.

Leerlingen uit groep 7 en 8 spelen vaak al ‘rond de tafel’ op school en hebben veel plezier in het wedstrijdelement. Zij strijden in een toernooi om de finaleplaatsen. Kinderen die het minder vaak gedaan hebben, krijgen tips van ervaren ATTC’ers. Uiteraard zijn er voor de beste drie spelers van elke dag mooie prijzen. Vorig jaar is er ook een scholenprijs geïntroduceerd en is Het Spectrum aan de Honingzwam er met de wisselbeker vandoor gegaan. Er ligt dus ook een uitdaging voor de scholen om zoveel mogelijk kinderen af te vaardigen wat de kans vergroot dat hun leerlingen met een fraaie wisselbeker in het nieuwe jaar weer op school komen.

Inschrijven

Alle Alphense basisscholen hebben informatie ontvangen over het De Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest. Aanmelden kan tot en met 23 december. De kinderen uit groep 5 en 6 spelen op woensdag 28 december en de kinderen uit groep 7 en 8 op donderdag 29 december. Om je aan te melden kan je de koppeling volgen op de website van ATTC EVO Repro of een e-mail sturen naar tafeltennisfeest@gmail.com.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.