FusionVibes zaterdag in Café Alphens

FusionVibes gaat zaterdag 4 juni vanaf 20:00 van start in Café Alphens. Deze eerste show start met een tribute aan Randy Crawford & Al Jarreau. Randy Crawford (Suzanna Mangar) veelal bekend geworden door het nummer “Streetlife” samen met de Crusaders van o.a. Joe Sample en Wilton Felder. Al Jarreau (William Lain), is bekend geworden doordat hij vele muziekinstrumenten met zijn stem nabootst. Een van zijn bekendste hits is ongetwijfeld “Roof Garden”. Samen hebben ze ook wel eens keer gezongen op het Montreux Jazzfestival. Ook zo benieuwd of ze dit zaterdag ook gaan doen? Kom dan vooral langs!
 13305224_1611475895833960_3371851370199999011_o
 
Op de tunes van DJ KIZZY ZTRUT zorgt saxofonist DAMEZ NABABAN voor de nodige SAX-attacks! Damez Nababan is lid van SaxInTheCity uit Jakarta en regelmatig te vinden op de Java Jazz Festival, samen met Nicky Manuputty en Glenn Fredly.
Locatie: Café Alphens (Ingang rechts van hoofdingang Theater Castellum, Rijnplein)

Voor meer informatie: www.fusionvibes.nl en volg ons op twitter (@F_vibesProject) en facebook (FusionVibes)________________________________________

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.