Schoonspringster AZC Nederlands kampioen

P1020765

Van 27 tot en met 29 mei waren de Nederlandse Kampioenschappen Schoonspringen in het Pieter van den Hoogeband bad in Eindhoven. Lize van Leeuwen (12 jaar) traint bij AZC in Alphen en bij Joop Stotijn/DSZ in Den Haag. Op zaterdag sprong zij de wedstrijd vanaf de 3 meter duikplank en won daarbij het zilver. Op zondag stond de 1 meter duikplank op het programma. Daarbij nam zij halverwege de wedstrijd van 7 sprongen duidelijk afstand van de andere springers. Ze won de wedstrijd met 211 punten, zo’n 20 punten meer dan haar eerste concurrent.
Sportgemeente Alphen aan den Rijn telt met deze prestatie een nieuwe landskampioene.
Tegelijkertijd won AZC MASTER Stephanie Siegers een zilveren medaille op het EK schoonspringen in Londen.
Een succesvolle comeback van een voormalige landskampioene.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00