Zware aanrijding Oostkanaalweg

20160522-2

Op de Oostkanaalweg heeft vanmorgen rond 08:30 een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden. De voertuigen kwamen vanuit tegenovergestelde richting en hebben elkaar frontaal geraakt, met een behoorlijke schade ten gevolg. Beide bestuurders van de voertuigen zijn door ambulances vervoerd naar het ziekenhuis in verband met letsel.

Door de aanrijding is de weg geruime tijd gesloten geweest. Beide bestuurders zaten bekneld in hun voertuig en zijn door eenheden van de brandweer bevrijd. Ook een traumahelikopter werd ingezet om een mobiel medisch team ter plaatse te laten komen.

Nadat de bestuurders uit hun auto waren gehaald, heeft de verkeersongevallenanalyse van de politie, onderzoek gedaan naar het ongeval. De provincie heeft na afloop het wegdek gereinigd omdat de voertuigen behoorlijk wat vloeistoffen verloren hadden. Rond 13:00 uur werd de weg weer vrijgegeven.

20160522-3

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.