Getuigen aanrijding Chopinsingel gezocht

image

Dinsdag 5 april 2016 heeft er op de kruising van de Chopinsingel met de Troubadourweg, een aanrijding tussen een personenauto en een fietser plaatsgevonden. Na de aanrijding is de bestuurder van de personenauto doorgereden zonder zijn gegevens achter te laten. Wij zijn op zoek naar de bestuurder van deze auto.

Deze man heeft het volgende signalement: Blanke man, stevig postuur, had een baard en verder een kaal hoofd. De man was ongeveer 40 jaar oud en zo’n 1.80m a 1.90m lang. Hij was gekleed in een grijs trainingspak en droeg een bril. Verder reed de man in een grijze stationwagen, mogelijk een Skoda Octavia.

Kent u of bent u deze persoon, neem dan contact op met de politie Alphen aan den Rijn op telefoonnummer 0900-8844 of via de Facebook pagina van de politie Alphen.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00