Aanrijding op N207

n207_1n207_2

In de ochtendspits van donderdag 17 december 2015 vond rond 07.30 uur een verkeersongeval plaats op de N207 tussen de Oranje Nassausingel en de Hefbrug. Bij dit ongeval waren 4 voertuigen betrokken. De schade ter plaatse was aanzienlijk. Meerdere bestuurders zijn naar het ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van het ongeval is nog onduidelijk. De verkeersanalisten van de Politie Eenheid Den Haag hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Door het ongeval en de ravage die daardoor was ontstaan is de N207 tussen de Limes-Lus en de Oranje Nassausingel uren dicht geweest. Rond de klok van 13.00 uur was de weg pas weer vrij en opgeruimd. Het ongeval leidde tot ernstige verkeershinder op alle wegen in en rondom Alphen aan den Rijn.

Gedurende het sporen onderzoek en de opruimwerkzaamheden werd het verkeer geregeld op de kruising van de Oranje Nassausingel met de Oostkanaalweg. Hierbij werden door diverse bestuurders allerlei verkeersgevaarlijke toeren uitgehaald. Dit leidde er vervolgens toe dat ook enkele omleidingsroutes ook onveilig werden en er nieuwe maatregelen genomen moesten worden. Kruisingen werden duidelijk afgezet met voertuigen, pylonen en linten. Ook werd door politiemensen en verkeersregelaars het verkeer geregeld. Desondanks waren er veel automobilisten die hier niet goed mee om konden gaan.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.