Slagerij Atlantic nu ook online

1510_Atlantic-5902_AdelkaderSmailli

Slagerij Atlantic uit de Ridderhof heeft een nieuwe website gelanceerd, www.slagerijatlantic.nl.  Eigenaar Smaili hoopt met de nieuwe website meer bekendheid te krijgen. “Wanneer men beter weet wat wij precies doen, is de drempel om binnen te stappen nog lager”, aldus de ondernemer.

Bijzonder aan de website is dat er een online bestelsysteem is toegevoegd. Via dat systeem kunnen klanten bestellingen vanaf € 20,- online bestellen en de volgende dag afhalen en betalen. Een service die maar weinig winkels in Alphen aan den Rijn bieden. Deze service is vooral ideaal voor de wat groter afnemers, zoals: horeca, verpleeghuizen, kleinschalige instellingen en bedrijven.

Naast (halal) vlees als lam, rund en kippenvlees verkoopt Slagerij Atlantic een breed assortiment (seizoens)groenten, mediterrane en Arabische producten, en diverse kruiden.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00