Boskoopse sloten weer schoon

Sloten schoon Boskoop

Afgelopen zaterdag hebben inwoners van Boskoop in het kader van de Dag van de Duurzaamheid de sloten van Boskoop schoon gevist. Met harken, schepnetten en zakken gingen zij langs de slootkanten om zoveel mogelijk plastic en ander drijvend vuil er uit te vissen. Ook het CDA team met Roeli Hoving, Mark Vermeulen en Helma van der Louw was van de partij. Samen met organisator Johan van Veen visten zij acht zakken vol afval bij elkaar. Wat opviel waren vooral de tennisballen??, plastic drinkflesjes en zwarte potten die in de sloot dreven.

“Met deze actie maken we de inwoners en bedrijven bewust geen vuil langs de weg of in de sloot te gooien of het er in ieder geval ook uit te halen,” aldus Johan van Veen. “Volgend jaar gaan we daarom door met deze actie.”

Ook het CDA team was tevreden. “Het viel gelukkig mee met de vuile sloten, maar volgend jaar hopen wij dat het eigenlijk niet meer nodig is. Anders zijn wij weer van de partij, zeker als er zo’n lekker zonnetje als vandaag bij is,” aldus het CDA team.

De CDA actie past geheel in het CDA verkiezingsprogramma waarbij duurzaamheid, schoon, heel en veilig belangrijke items zijn.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00