Diefstal buitenboordmotor

20150908boot120150908boot2

In de nacht van maandag 7 op dinsdag 8 september 2015 omstreeks 3:30 uur zagen agenten tijdens hun surveillance op de Westkanaalweg te Alphen aan den Rijn een verlaten scooter met daarop een buitenboordmotor en een jerrycan.

Terwijl de agenten de scooter bekeken kwam er een man aanlopen die aangaf de eigenaar te zijn. Gezien het tijdstip en geen goede verklaring voor zijn aanwezigheid in combinatie met de buitenboordmotor werd deze 39 jarige man aangehouden in verband met verdenking van diefstal van de buitenboordmotor.

Op het zelfde moment dat de man aan kwam lopen zagen de agenten ook dat er een boot midden op het Aarkanaal dreef.
Met behulp van de politieboot is deze boot naar de kant gebracht en vastgelegd.

Helaas is nog niet achterhaald van wie deze boot is. De politie roept de eigenaar van de boot op om zich te melden bij de politie, zodat er kan worden nagegaan of de buitenboordmotor inderdaad van deze boot afkomstig is en er aangifte opgenomen kan worden.

Heeft u informatie, dan kunt u contact opnemen met de politie via 0900-8844 of zich melden aan het politiebureau aan de Kees Mustersstraat 2 in Alphen aan den Rijn.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17