19 september Uit@lphen met Kunst op het Rijnplein

Uit@lphen (5 van 4)

Op zaterdag 19 september organiseren de Alphense Kunstmarkten en Uit@lphen samen een cultuurmarkt op het Rijnplein in Alphen aan den Rijn. Vanaf 11.00 tot 17.00 uur kunt u hier terecht voor kunst (kijken en kopen), muziek, dans en heel veel informatie. Veel Alphense verenigingen en organisaties laten zien en horen wat zij de Alphenaar het komende seizoen te bieden hebben.

Met dit evenement wordt het culturele seizoen in Alphen aan den Rijn geopend.

Deelnemen kan nog

Op Uit@lphen zijn nog een aantal plaatsen te vergeven, dus…. Bent u een culturele vereniging of organisatie en heeft u de Alphenaar (Boskopers, Koudekerkers, Hazerswoudenaren, Aarlanderveners, Benthuizers en Zwammerdammers tellen óók mee) het komende seizoen iets leuks te bieden? Wilt u dit laten zien in een kraam of op het podium? Meld u dan voor 1 september aan via info@stichtingdemuziekfabriek.nl

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.