Fotowedstrijd Alphoto met hoofdprijs van 150 euro

alphoto

Wethouder Kees van Velzen (cultuur) maakt op 12 september de winnaars bekend van de fotowedstrijd Kijk! Mijn Straat die fotoclub Alphoto heeft uitgeschreven. De winnaar van de hoofdprijs ontvangt een bon van € 150 van de MediaMarkt. De prijsuitreiking vindt plaats in theater Castellum.

Voor deze fotowedstrijd kan iedere inwoner van Alphen drie foto’s insturen van situaties of gebeurtenissen in een straat. De jury let op creativiteit en originaliteit. Er zijn al flink wat inzendingen binnen gekomen, maar insturen kan nog steeds. De foto’s kunnen tot 1 september worden gestuurd naar kijkmijnstraat@mooialphen.nl.

De organisatoren vinden het opvallend dat bij de tot nu ingestuurde foto’s geen foto van de ravage in de Hooftstaat te zien is. Ook dit soort foto’s kunnen bij de gebeurtenissen in een straat horen.

De prijsuitreiking vindt om 15.00 uur plaats op de eerste dag van de Alphense Fotoweek die van 12 tot 19 september plaats vindt. In theater Castellum worden dan door Alphoto demonstraties en workshops gegeven. Details hiervan worden later bekend gemaakt.

Uniek aan de fotowedstrijd is dat alle deelnemers in de prijzen vallen. Iedereen die meedoet, krijgt een kortingsbon van € 15 voor een vergroting bij Xpozer. Dit bedrijf heeft ook nog bonnen van € 150, € 75, € 50 beschikbaar gesteld voor drie prijswinnaars.

De wedstrijd staat open voor alle inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn, dus inclusief Aarlanderveen, Zwammerdam, Boskoop, Hazerswoude, Koudekerk aan den Rijn en Benthuizen. De inzendingen worden beoordeeld door ervaren fotografen van Alphoto. Leden van deze fotoclub zijn daarom uitgesloten van deelname. Zie voor meer informatie en het wedstrijdreglement www.alphoto.eu.

Bij de inzendingen per e-mail zijn vermelding van naam, adres en telefoonnummer verplicht. Zonder die gegevens worden de foto’s niet geaccepteerd.

Een titel of toelichting op de foto’s mag worden meegestuurd maar is niet noodzakelijk.

De foto’s moeten in het jpeg-formaat worden opgestuurd. De langste zijde van een foto moet bij voorkeur niet groter dan 2500 pixels zijn.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17