Varia verhuist naar de Eikenlaan

image

Varia Passie voor Slapen gaat na ruim 20 jaar aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn te zijn gevestigd eind dit jaar verhuizen naar de Eikenlaan. Na een verbouwing gaat de beddenzaak in het voormalige pand van De Ridder verder. De beddenverkoper zelf schrijft daarover:

Momenteel zijn we gevestigd aan de Euromarkt in Alphen aan den Rijn, een goede lokatie, we hebben er de afgelopen 20 jaar met veel plezier gewerkt. Meerdere keren zijn we in gesprek geweest met de verhuurder maar helaas waren er geen mogelijkheden om het pand in eigendom te krijgen. 

De huur was niet misselijk, we wilden erg graag verbouwen en daarnaast meer geld steken in het uitwerken van het concept. 

We waren dus al enige tijd opzoek naar een nieuw pand waarin we onze nieuwe visie op retailen konden verwerken, kosten konden verlagen en zo instaat zijn extra geld te steken in een betere klantbeleving.

De verwachting is dat de nieuwe winkel 2e helft november geopend zal gaan worden.

Varia Passie voor Slapen: Nieuw pand, verhuizing per begin December 2015

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00