Expositie “Ik en wij”

unnamed

“De Vriendengroep” is een kunstenaarscollectief dat een atelier deelt in ateliergebouw Elckerlyc in Alphen aan den Rijn. De groep bestaat uit: Selma Noort, Petra van der Made, Henriëtte Bakhuijzen, Monique Verboom, Erik van Elven, Marcel Westervoorde, Edwin van de Brug, Hans Verbeek en regelmatige en graag geziene gast Susanne Vrolijk-Brom.

Elk jaar exposeren wij gezamenlijk en deze keer is dat onder de titel “Ik en wij” van 12 augustus t/m  5 september 2015 in de STA-art galerie, Aarplein 1 in Alphen aan den Rijn. De afgelopen maanden hebben de deelnemers hard gewerkt hun persoonlijke interpretatie van zichzelf en van elkaar in portretten weer te geven. De stijlen zijn zeer divers. Wij nodigen u van harte uit onze expositie te bezoeken.

Er is geen officiële opening. U bent welkom op de dagen dat de STA-ART galerie is geopend: op woensdag t/m zaterdag van 11.00 – 16.00 uur. Op een aantal dagen zal een van de kunstenaars zelf in de galerie aanwezig zijn.

De galerie is gevestigd op Aarplein 1, 2406 BZ Alphen aan den Rijn, tel. 0172 498900

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00