STA-ART start met kunstuitleen

SONY DSC                     Binnenkort start het Alphense Kunstenaars collectief STA-ART met een Kunstuitleen voor bedrijven en particulieren. Vanaf 5 juni zal er een ruim en gevarieerd aanbod aan werk van de aangesloten kunstenaars beschikbaar komen voor verhuur. Middels een website kan straks iedereen online het aanbod van werken bekijken en selecteren voor huur of eventueel aankoop. Ook zal bij alle toekomstige STA-ART exposities de mogelijkheid van verhuur ruim aandacht krijgen.

Er zijn kunstwerken beschikbaar in een groot aantal disciplines en diverse stijlen. Dus voor iedere smaak is er iets te vinden dat voor een periode van minimaal 6 maanden gehuurd kan worden.

Voor de zakelijke markt is er een relatiebeheerder aangesteld die desgewenst bedrijven of instanties kan begeleiden bij het samenstellen van een collectie om hun kantoor/bedrijfsruimte te voorzien van een passende aankleding van de werkomgeving.

Het unieke van de STA-ART kunstuitleen schuilt in het feit dat de kunstenaars nagenoeg allemaal in Alphen aan den Rijn en omgeving werken of afkomstig zijn. De gehuurde werken worden ook dan ook desgewenst door de kunstenaar zelf bezorgd en het is daarmee ook veel persoonlijker.

De collectie zal constant worden vernieuwd en daardoor een goede weerspiegeling zijn van het werk van de STA-ART kunstenaars. Vanaf begin juni zal de website in de lucht gaan en kan iedereen een of meerdere unieke kunstwerken van plaatselijke kunstenaars voor een korte of langere tijd in huis halen.

Afbeelding betreft een werk van Jan van Zonneveld.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.