Donderdag 30 april 2015 Repair Café bij Stichting Kringloop Alphen!

Stichting Kringloop Alphen - foto Repair Cafe persbericht april 2015

Elke laatste donderdag van de maand organiseert Stichting Kringloop Alphen het Repair Café van Alphen aan den Rijn.

Donderdag 30 april 2015 is het weer zover en tussen 10.00 en 12.00 uur staan bij de hoofdvestiging aan de Energieweg 13 te Alphen diverse enthousiaste, handige vrijwilligers voor u klaar met advies.

Is uw klok van slag? Zit er geen muziek meer in uw radio? Is uw klarinet er klaar mee? Heeft u raad of advies nodig? Kom naar het Repair Café! Samen met onze vrijwilligers zorgt u ervoor dat uw spullen hopelijk weer een tijdje mee kunnen! Neem ze mee en ga zelf aan de slag. Gereedschap wordt gratis ter beschikking gesteld om de levensduur van uw product te verlengen.

U kunt zich melden bij de kassa. Op het inschrijfformulier dat u daar krijgt, vult u de gegevens van het meegebrachte voorwerp in. Op vertoon hiervan krijgt u een volgnummer. De activiteiten binnen het Repair Café zullen zich beperken tot eenvoudige klusjes, dit vergroot de kans dat iedereen die zich meldt, ook daadwerkelijk aan de beurt komt.

Meer weten over Stichting Kringloop Alphen? Ga naar www.kringloopalphen.nl. Meer informatie over Repair Cafés is te vinden via www.repaircafe.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.