St. Kringloop en Voedselbank organiseren speciale kledingmarkt

Oproep: lever kleding in bij Stichting Kringloop Alphen voor de cliënten van Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn eo!

Kledingmarkt Stichting Kringloop Alphen tbv voedselbank 16-07-2014

Stichting Kringloop Alphen organiseert in samenwerking met Stichting Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken een kledingmarkt voor kinderen en jongeren tot 16 jaar. Het gaat dan specifiek om die kinderen die uit hun kleding zijn gegroeid en waarvan de ouders ondersteuning kunnen gebruiken om nieuwe, grotere, kledingstukken te kopen.

Hiervoor hebben we kleding nodig, véél kleding. Daarom roepen we iedereen op om in de kledingkast te duiken en dat wat je zelf niet meer nodig hebt, maar waar je anderen nog wel heel blij mee kunt maken, aan de kids te doneren.

Het inleveren van de kleding kan bij alle vestigingen van de kringloop (in Alphen aan den Rijn, Boskoop en Hazerswoude-Rijndijk) of via één van de textielcontainers. Sinds kort zijn die niet alleen in Alphen aan den Rijn te vinden, maar ook in Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude-Dorp, Hazerswoude-Rijndijk en Koudekerk aan den Rijn. De precieze locaties van de textielcontainers staan vermeldt op de website: www.kringloopalphen.nl. Doe de kleding in een zak en zet daarop dat het voor de voedselbank bestemd is, dan houden we het apart voor de kinderkledingmarkt. Of doe het in de speciale kinderkledingmarktcontainer die bij de hoofdvestiging aan de Energieweg staat. Doe dit voor maandag 20 april en dan zorgen we er samen voor dat de kinderen gratis een ‘nieuwe’ outfit kunnen uitzoeken!

Namens alle kids alvast bedankt!

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17