De Stromen opent Wijktuin

Bij basisschool De Stromen, locatie Lupinesingel, is afgelopen donderdag de Wijktuin officieel geopend. Deze tuin kan gebruikt worden door de kinderen en ouders van de school, maar om direct contact met de wijk te staan stelt de school deze tuin ook beschikbaar aan de bewoners van de wijk. 


De Stromen hoopt dat dit project er toe leidt dat de wijkbewoners mogelijkheden biedt om nieuwe mensen te leren kennen, gezonder te leven door bewuster met eten om te gaan en lekker actief bezig te zijn. Het biedt ook mogelijkheden om talenten en kwaliteiten te ontwikkelen of nieuw te ontdekken. Of gewoon een gezellige tijd om met elkaar aan dit mooie project kunnen werken!

Donderdag 2 april vond de officiele opening plaat. Er is een presentatie gegeven over de Wijktuin, en daarna konden zowel kinderen als volwassenen diverse workshops volgen.

10553617_1023308241032516_739518632083626912_n

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.