Cross-giving in de Raadhuisstraat

imageDe winkeliers in de Raadhuisstraat hebben de handen ineen geslagen voor een “cross-givingactie”. In de 15 deelnemende winkels worden in de kerstbomen of aan grote slingers kleine kerstenvelopjes gehangen, geheel in stijl van de speciaalstraat die de Raadhuisstraat wil zijn.

Klanten krijgen bij hun aankoop de mogelijkheid om een enveloppe uit de boom te halen. In deze kleurrijke enveloppen zit een aanbieding of juist aardigheidje van buren in de straat. De winkeliers hopen op deze manier de consument ter verleiden ook even bij de buren binnen te kijken.

De deelnemende winkeliers hebben ook nog eens extra prijzen beschikbaar gesteld, uit de ingeleverde kaarten uit de enveloppen trekt de organisatie na de kerst prijzen. De actie, die de winkeliers hebben uitgedacht samen met Buro Toob, loopt van 17 t/m 31 december 2014.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.