Licht en warmte met Kamerkoor Cantabile

Op vrijdagavond 19 december 2014 geeft Alphens Kamerkoor Cantabile zijn jaarlijkse kerstconcert met als thema ‘Het Noorderlicht’. Het concert vindt dit keer plaats in de kerstsfeervolle St. Bonifaciuskerk in Alphen aan den Rijn.

Het doel van de avond is het publiek met een warm gevoel de kerstdagen in te laten gaan. Geen loze belofte, want Cantabile staat bekend om zijn bijzondere kerstoptredens, zowel in Alphen als op andere plaatsen in het land. Dit keer staat het concert in het teken van het noorden van Europa. Naast de traditionele carols (waarbij meezingen soms mag!) brengt het koor prachtige composities ten gehore van de Zweedse componist Fredrik Sixten, de Finse Einojuhani Rautavaara en de Noorse Ola Gjeilo. Het koor wordt bij het Serenity (O Magnum Mysterium) van deze laatste componist begeleid door de cellist Ruud Meester. Hij verzorgt tevens samen met pianist Jaco Kruijswijk verschillende instrumentale intermezzo’s.

 

digitale flyer kerst 2014
Na afloop van het concert nodigt het koor de bezoekers uit voor een drankje. De toegangskaart is inclusief één consumptie.

Kaarten à € 12.50 zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Boekhandel Haasbeek in Alphen aan den Rijn en Tuijn Optiek  in Nieuwkoop. U kunt ook, tot 15 december, een e-mail sturen naar secretariaatcantabile@gmail.com met uw naam en het gewenste aantal kaarten. Ze liggen dan aan de kassa voor u klaar. Op de avond zelf kosten de € 15,– per stuk.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17