Traject voor werkzoekenden bij WerkVinden2.0

Alphen aan den Rijn, 26 augustus 2014
Nieuwe Trajecten voor werkzoekenden bij WerkVinden2.0
Veel enthousiasme bij huidige deelnemers

De belangstelling van werkzoekenden om deel te nemen aan Trajecten van Werkvinden2.0 groeit. Dat bleek opnieuw op bij de start van Traject nr. 5, dat deze keer binnen een week was ‘volgeboekt’. Gelukkig voor geïnteresseerden zijn de startdata voor Trajecten 6 en 7 al bekend: resp. woensdag 17 september en dinsdag 28 oktober. De eerste aanmeldingen voor Traject 6 zijn al binnen, dus aarzel niet langer om je in te schrijven! Kijk op www.werkvinden2punt0.nl voor meer informatie en geef je op.

Een Traject bestaat uit zeven bijeenkomsten waarin je op een ontdekkingsreis wordt meegenomen langs de aspecten Ontslagverwerking, Kwaliteiten, Talenten, CV maken, Netwerken, Pitchen en ‘neerzetten’ van je eigen toekomst. De deelnemers bestaan uit werkzoekenden van alle leeftijden, beroepsgroepen en werkervaringen. Reacties van deelnemers aan eerdere trajecten zijn unaniem enthousiast.

Het traject wordt verzorgd door professionals, die hun vakkennis en talenten hiervoor belangeloos beschikbaar stellen.

Het traject
De eerste zes bijeenkomsten zijn op aaneengesloten dinsdagmiddagen, van 13.30 – 16.30 uur, te starten op 17 september. De datum van de zevende terugkombijeenkomst wordt bepaald in overleg met de deelnemers. De bijeenkomsten vinden plaats in het pand van WerkVinden2.0, Thorbeckeplein 13 in Alphen aan den Rijn.

WerkVinden2.0 is in Alphen aan den Rijn het platform vóór en dóór werkzoekenden. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen uitkeringsgerechtigden, bijstandsgerechtigden, ondernemers of ZZP-ers. Op het programma van WerkVinden2.0 staan trajecten voor persoonlijke ontwikkeling, workshops voor verdieping van kennis en kunde bij het solliciteren en “Samen doen”. Denk daarbij aan het aanscherpen van je CV, sollicitatiebrief of LinkedIn-profiel en informatie bij Arbeidsrecht. Volop kansen dus om in contact te komen met gelijkgestemden en jezelf verder te ontwikkelen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.