Schildercursussen starten weer!

De eerste week van september wordt de Orientatiecursus tekenen en schilderen voor  beginners opnieuw gestart gedurende 15 middagen in het atelier van Antonetta Moerland te  Alphen a.d.Rijn. Speciaal voor creatieve mensen die met veel verschillende materialen kennis  willen maken. Er wordt gewerkt met houtskool, Siberisch krijt, pastelkrijt, aquarel, acryl- en  olieverf. Onderwerpen: o.a. landschap, stilleven, model, intuïtief, en eigen idee.Workshop Boeddha 2014 024


Start: woensdagmiddag 3 september van 13.30 tot 16.00 uur.
Donderdagochtend 4 sept. kunt u vrij komen schilderen tijdens een “stage” periode van 10 ochtenden. Speciaal voor (amateur) schilders die zich verder ontwikkelen met de ruggesteun van een kunstenaar.

Vanaf donderdagmiddag 4 sept. wordt er weer Intuïtief getekend en geschilderd gedurende 15 middagen. U leert te werken vanuit uzelf, vanuit het onderbewuste. Dit kan verrassende  resultaten geven. Het is stress verminderend; de alledaagse zorgen worden even vergeten. Geen schilderervaring is hiervoor nodig.

Speciaal voor (amateur) schilders die hun aandacht willen verleggen van realistisch schilderen naar abstractie is er de cursus Van Figuratief naar Abstract. Tijdens deze cursus krijgen zij les in het vinden van die abstractie vanuit de werkelijkheid.

Ook worden er regelmatig Workshops gegeven.

Nieuw is het Boeddha schilderen (3 middagen).

Sgraffito schilderen (3 middagen)

Intuïtief tekenen en schilderen (2 middagen)

Fijnschilderen met olieverf en tempera voor gevorderden (5 middagen)

Atelier adres: Ruisdaelstraat 76.

Meer info en prijzen plus inschrijven: www.antonettamoerland.nl

Telefoon: 0172 432904

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.