Daar zit muziek in!

“..Welke Alphenaren helpen ons dit muziekproject te realiseren? Iedere bijdrage is van harte welkom !!!!..”

Deze oproep komt van Stichting MAX, de vrijwilligersorganisatie voor jongeren in Alphen. Voor de jongeren wil zij graag een opnamestudio bouwen. Een plaatselijke Aannemer is zo aardig ze te helpen met de bouwmaterialen, nu de muziekinstallatie nog!

De tijd dringt, nu de actie van MAX voor de muziekinstallatie ten einde loopt. Dus gun het jonge muzikaal talent uit Alphen hun opnamestudio en wie weet krijgt Alphen er binnenkort een beroemdheid bij.

Wil je MAX helpen of heb je misschien zelf een leuk idee voor je buurt? Kijk even op http://alphen_aan_den_rijn.geeferom.nl/

(foto: Schuimparty jongeren St.MAX)

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.