Omarm de Wereld aan de keukentafel

Omarm de wereld – word gastgezin van een AFSer

Vrijwilligers van AFS Zuid Holland zoeken gastvrije gezinnen die huis en hart willen open stellen voor 10 nieuwe uitwisselingsscholieren die in augustus naar Zuid Holland komen voor een schooljaar of een trimester in ons land.
De scholieren zijn tussen de 15 en 18 jaar oud, komen uit vele landen zoals de VS, Argentinië, Italië, Hong Kong, Japan en Thailand. Wat ze gemeen hebben is dat ze heel veel zin hebben om tijdens hun uitwisselingsjaar deel te worden van een Nederlands gezin, mee te draaien in een klas op de middelbare school in de omgeving en zo de cultuur van dichtbij te leren kennen. De meesten zijn al druk bezig Nederlands te leren en wachten in spanning op nieuws over hun Nederlandse gezin.

Wil je meer weten over hoe je gastgezin kan worden en hoe het is om een bonus zoon uit bijvoorbeeld Japan of een dochter uit Chili in huis te halen, neem dan vrijblijvend contact op via info@afs.nl / 0297 – 214076.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.