Veel medailles voor schoonspringsters AZC

IMG-20140601-WA000De schoonspringsters van AZC hebben op het NK-B afgelopen zondag in Den Haag de nodige medailles in de wacht gesleept. AZC kwam in deze landelijk wedstrijd, net onder NK-A niveau, niet met veel nieuwe springers uit. De deelnemende AZC-ers waren echter stuk voor stuk succesvol.

Zowel Lize van Leeuwen als Sanne de Witte zijn behangen met twee gouden medailles, voor de één en drie meter. Michael Klompenburg behaalde een zilver en brons edelmetaal.  Kyra Mulder sprong haar eerste wedstrijd op dit niveau en sleepte een bronzen medaille in de wacht. Roxanne Siegers viel helaas net buiten de prijzen. Maud de Witte was niet in de gebruikelijke vorm en miste het podium.

Trainsters Saskia Kruizinga kijkt terug op een geslaagde wedstrijd. ¨We hebben extra getraind voor deze wedstrijd en dat loont. Blijkbaar dragen de gloednieuwe duikplanken in de Hoorn ook bij!¨

Op de foto: Sanne en Maud.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.