ZIGO organiseert bedrijventoernooi

bedrijventoernooi 2011

ALPHEN AAN DEN RIJN – BC ZIGO organiseert voor donderdag 5 juni 2014 wederom het Alphens Badminton Bedrijventoernooi. Dit wordt al weer de negende editie van dit sportevenement.

Zoals de naam al aangeeft, kunnen Alphense bedrijven zich inschrijven voor het toernooi, maar teams van ondernemingen buiten Alphen zijn ook welkom.

Voorgaande jaren deden tussen de 25 en 30 teams mee, ,,en we hopen dit jaar minimaal op een zelfde aantal,’’ aldus voorzitter Hans Thus. Vaste deelnemers zijn bijvoorbeeld de Rabobank, Goedhart Keukens, Multilease, makelaarskantoor Deerenberg en Van Leeuwen, de Hypotheker, het Scala College en de gemeente Alphen aan den Rijn, die soms zelfs met vijf teams is vertegenwoordigd. Dit jaar heeft ook Aster ICT zich aangemeld.

Gezelligheid staat voorop, maar natuurlijk is er ook een kampioenstitel te veroveren, met een bijbehorende wisselbeker.Om het toernooi voor iedereen aantrekkelijk te maken, wordt er op verschillende niveaus, recreanten (beginners) en gevorderden, ingedeeld. Ook wordt onderscheid gemaakt tussen gemengde teams en heren- en damesteams. Vorig jaar ging Deerenberg en Van Leeuwen er met de beker voor de gevorderden vandoor; de Hypotheker sleepte de hoofdprijs bij de recreanten in de wacht. In de categorie Heren eindigde Alphaplan bovenop het erepodium.

Een team bestaat uit minimaal vier en maximaal zes personen. Mocht het niet lukken om het juiste aantal collega’s bij elkaar te krijgen, dan zijn partners of familieleden ook welkom.

ZIGO organiseert niet alleen de toernooiavond zelf, maar biedt deelnemers ook de mogelijkheid zich uitgebreid voor te bereiden. Teams kunnen in de maand mei voor een klein bedrag baanruimte huren in de Limeshal en desgewenst ook een trainer. Zo kunnen de spelers niet alleen trainen, maar ook alvast sfeer proeven en aan teambuilding doen. Dit is mogelijk op de speeldagen van ZIGO: donderdag en zondag.

Behalve met opvallende prestaties, kunnen deelnemende bedrijven op het toernooi zich ook in de kijker spelen met een reclame-uiting, zoals een bord of vlag in de sporthal. De organisatie vertelt hier graag meer over.

Inschrijven kan tot 25 mei. Alle informatie is ook te vinden op www.zigo.nl, eventuele vragen kunnen ook gemaild worden naar bedrijventoernooi@zigo.nl. Bellen kan ook, naar voorzitter Hans Thus: 0172-439321.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.