Corja Menken exposeert in de Lichtkring

clip_image002Dominee Corja Menken exposeert van 4 mei tot 8 juni in de Lichtkring de schilderijen die zij maakte over het Bijbelboek Ruth. Op 4, 11 en 18 mei staan de Bijbelverhalen over deze Moabitische vrouw centraal in de vieringen van de kerk aan de Amerikalaan 91.

De tentoonstelling is op 4 mei geopend tijdens een dienst waarin de predikant uit Zeist zelf voorgaat. De wijkpredikanten ds. Ronelle Sonnenberg en ds. Kees van Stralen leiden de diensten op resp. 11 en 18 mei, die om 9.30 uur beginnen.

De 13 schilderijen, waarvan bijgaand een voorbeeld, zijn zowel op de zondagen na de kerkdienst te bekijken als op dinsdagavonden, vanaf 20.15,  na de stiltevieringen. Wie op een ander tijdstip de kunstwerken wil zien of met een groep wil komen, kan hiervoor contact opnemen met ds. Kees van Stralen, telefoon 0172 – 515665, of e-mail: cjvanstralen@pkn-lichtkring.nl

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00