Kledingverkoop Stichting Kringloop Alphen gaat verhuizen van Concordia naar de Energieweg

Nieuwe kledingafdeling Stichting Kringloop Alphen in opbouw

Zaterdag 19 april is de kledingvestiging Concordia van Stichting Kringloop in het centrum van Alphen voor het laatst geopend. De kledingvestiging is als sinds 1993 open maar gaat binnenkort dicht. De kledingafdeling verhuist daarna naar het pand van de Stichting Kringloop aan de Energieweg 13.

Van 14 tot en met 19 april is er leegverkoop en wordt er 50% korting gegeven op alle artikelen in Concordia! Tegelijkertijd wordt de vestiging aan de Energieweg verbouwd om daar extra ruimte te creëren. Al met ingang van 12 april zal er kleding verkocht gaan worden aan de Energieweg.

Om de opening van de nieuwe afdeling te vieren hebben de medewerkers van Stichting Kringloop 25 willekeurige kledingstukken op de Energieweg onzichtbaar gemerkt. Blijkt u bij het afrekenen één van die kledingstukken uitgezocht te hebben? Dan krijgt u alle kledingstukken in uw winkelmandje van ons cadeau!

Meer weten over Stichting Kringloop Alphen? Ga naar www.kringloopalphen.nl.

Op de foto: de nieuwe ruimte aan de Energieweg.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17