Alphen aan den Rijn – Politie onderzoekt mishandeling en zoekt getuigen

De politie onderzoekt een mishandeling van vrijdag 21 februari nabij het Raoul Wallenbergplein en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 ā€“ 8844.

Een groep van vijf jongeren liep rond 04.30 uur vanaf het plein naar de bushalte op de Prins Bernhardlaan toen zij een man tegenkwamen met wie zij in een uitgaansgelegenheid een onenigheid hadden gehad.

Deze man was nu met meerdere personen en viel de groep jongeren lastig. Twee jongens uit de groep werden vervolgens mishandeld. Een van hen, een 18-jarige moest naar het ziekenhuis omdat hij met zijn hoofd op het asfalt viel na de mishandeling. De politie is op zoek naar de verdachten en getuigen en verzoekt hen contact op te nemen via 0900 ā€“ 8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.