Alphen aan den Rijn – Dief slaat winkelier, politie zoekt getuigen

Een winkeldief heeft woensdag 19 februari de winkelier mishandeld die hem betrapte op diefstal uit een kledingwinkel in de Julianastraat. Kort daarop hielden agenten de 26-jarige Pool aan. De politie zoekt getuigen van de mishandeling.

De winkelier zag even voor 17.00 uur dat de verdachte probeerde een spijkerbroek te stelen en sprak hem daarop aan. De man vluchtte vervolgens de winkel uit. De winkelier zette de achtervolging in en achterhaalde de verdachte op de Paradijslaan. Daar sloeg de verdachte de winkelier ineens hard in het gezicht. Met behulp van een omstander lukte het de winkelier om de verdachte te overmeesteren en in bedwang te houden tot de politie arriveerde. Agenten hielden de man daarop aan.

Getuigen gezocht

Op het moment van de mishandeling was er een aantal mensen op straat. De politie komt graag  in contact met getuigen die hebben gezien dat de verdachte de winkelier in het gezicht sloeg. Ook als u andere informatie hebt die kan helpen bij het onderzoek, wordt u gevraagd te bellen met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17