Bodegraven – Jongen beroofd van zijn schoenen en Iphone-oortjes

Een 15-jarige jongen uit Bodegraven is zaterdag 15 februari omstreeks 11.50 uur in de trein van Bodegraven naar Alphen aan den Rijn beroofd door twee mannen met een donkere huidskleur, mogelijk van Somalische afkomst.

De jongen was rond 11.45 uur vanaf het station Bodegraven ingestapt en bleef in één van de halletjes van de trein zitten. Al snel daarna liepen de twee mannen naar hem toe en wilden, onder bedreiging van gebruik van geweld, goederen hebben. De jongens moest een klein geldbedrag, zijn Iphone-oortjes en sportschoenen afstaan. De jongen kreeg andere schoenen om te dragen. In Alphen is de jongen uitgestapt, terwijl de twee mannen vermoedelijk in de trein bleven.

De politie doet onderzoek en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844. Van de mannen is het volgende signalement bekend:

dader 1:
breed postuur
ongeveer 20 jaar
ongeveer 1.80 m
donkere kleding
witte Jordan-sneakers
grijze wollen muts, merk Raiders met aan de voorzijde naam en logo
Deze dader sprak Nederlands met een accent

dader 2:
mager postuur
ongeveer 20 jaar
ongeveer 1.70 m
kort donker haar
Hij droeg een Gucci zomerjas, met aan de onderzijde groen-rode strepen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.