Alphen aan den Rijn – Politie zoekt bestuurder van zilverkleurige auto vanwege aanrijding

De politie is op zoek naar de bestuurder van een grijs/zilverkleurige auto vanwege een aanrijding op de rotonde op de Burgemeester Bruins Slotsingel op woensdag 12 februari. De bestuurder wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Een 16-jarige fietser uit Alphen aan den Rijn reed even na 09.00 uur vanuit de richting van de Groenoord over de rotonde in de richting van de Marsdiep. Vanuit de richting van de Churchilllaan kwam de auto die op de rotonde rechtdoor reed. Bij het verlaten van de rotonde werd de fietser aangereden, waardoor hij ten val kwam. De fietser liep een schaafwond op en heeft zich bij een arts laten behandelen. Zijn sportfiets raakte beschadigd.

De bestuurder van de zilverkleurige auto is na de aanrijding, zonder uit te stappen, even gestopt om te vragen hoe het met de fietser was. Daarna is de bestuurder doorgereden. Het gaat om een blanke man van ouder dan 45 jaar. Hij heeft kort grijs haar en enkele rimpels in zijn voorhoofd. De bestuurder en/of getuigen wordt verzocht zich te melden via 0900 – 8844.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.