Alphen a/d Rijn – Verdachte aangehouden voor vernieling

De politie hield woensdag 12 februari een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op de Prins Hendrikstraat. De man wordt ervan verdacht een ruit te hebben ingeslagen bij een woning aan de Westgouweweg.

De 34-jarige bewoonster van de betreffende woning schrok rond 02.30 uur wakker met een harde knal. Ze ging direct op onderzoek uit en trof in de keuken een kapotte ruit aan. Ze alarmeerde de politie, welke in de nabije omgeving zocht naar de verdachte. Op basis van het opgegeven signalement hielden agenten een man op de Prins Hendrikstraat staande. Hij bleek een bebloede hand te hebben, tevens had hij geen logische verklaring voor zijn nachtelijke aanwezigheid aldaar. Daarop is de man aangehouden en in verzekering gesteld. De politie doet onderzoek naar zijn rol bij de vernieling van de ruit en naar zijn intenties.

Inbraak

Overlast/Vandalisme

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.