Alphen aan den Rijn – Verdachten van poging woninginbraak aangehouden

De politie heeft maandag 10 februari om 03.10 uur een 19-jarige Hagenaar, een 23-jarige Zoetermeerder en een 22-jarige man, zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van poging woninginbraak en het in het bezit hebben van inbrekerswerktuigen.

De politie kreeg rond 02.50 uur de melding dat er twee personen bij de voordeur van een woning aan de Nepalstraat aan het rommelen waren. De personen liepen even later weg het Indiapad op. De melder gaf de signalementen van de personen, waarna agenten in de omgeving uitkeken naar hen.

Op de Japanstraat zagen de agenten een auto met drie inzittenden en gaven deze een stopteken voor een controle. De inzittenden werden aangehouden omdat de signalementen overeenkwamen en er inbrekerswerktuigen in de auto werden aangetroffen. Daarnaast troffen de agenten ondermeer een laptop aan die mogelijk van diefstal afkomstig is. De politie doet verder onderzoek.

Inbraak

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.