ANWB opent nieuwe winkel in Alphen a/d Rijn

De ANWB opent op dinsdag 4 maart om 9.30 uur op feestelijke wijze de deuren van de nieuwe ANWB-winkel in de Van Mandersloostraat 43 in Alphen aan den Rijn. Hiermee komt het totaal aantal ANWB-winkels op 77. De ANWB streeft naar een landelijke dekking van winkels om dichtbij en goed bereikbaar te zijn voor haar leden. De ANWB verwacht een gezellige drukte tijdens op de opening vanwege heel veel openingsacties.

In de nieuwe ANWB-winkel vinden mensen inspiratie en een uitgebreid assortiment om goed voorbereid, zonder zorgen en met plezier op pad te gaan. In de winkel is de routing overzichtelijk, het assortiment meer gericht op de seizoenen en is er iedere twee weken een nieuw themaplein. Leden kunnen in de ANWB-winkel ook terecht voor informatie over verzekeringen via een ‘swipebaar’ digitaal schap. Voor specifieke informatie van een verzekeringsadviseur kunnen klanten zich wenden tot de welbekende praatpaal in de winkel.

De ANWB speelt met het nieuwe winkelconcept in op het veranderend koopgedrag en de informatiebehoefte van ANWB-leden en consumenten. De reacties op de nieuwe winkelformule zijn positief en de resultaten overtuigend. De winkel is een eigentijds onderdeel van de mix met ANWB Online en het ANWB Contact Center.

Kijk voor meer informatie www.anwb.nl/werkaandewinkel

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.