Geslaagde dinnernight Cascarvieten

DN_2013_zaal

De zestiende editie van Surprising Dinner Night van de Cascarvieten was geslaagd en succesvol. Onder het genot van een meergangen diner zijn zaterdagavond 23 november, 200 gasten meegenomen in fascinerende wereld van de muziek en theater. Meer dan 65 vrijwilligers werkten voor en achter de schermen aan een sprankelende show en zorgden voor een feest van herkenning. De Cascarvieten bekend als Carnavalsvereniging zijn al jaren en met groot succes actief om eenmaal per jaar een Gala-avond in een bijzondere stijl en ambiance te organiseren. Dit jaar was het de omgekeerde wereld. De gasten namen plaats op het grote podium van het theater Castellum en de optredens werden verzorgd op een daarvoor speciaal over de stoelen gebouwd podium.

Het was een ontroerende Disney opening waarbij Riva, de allerjongste deelnemer van vier jaar, de harten van de gasten direct veroverde met haar rol van Mogli uit Junglebook. Dat Walt Disney heeft gezorgd voor een schat aan verbeelding werd door de vrijwilligers nog eens extra benadrukt. Doopey de jongste van de zeven dwergen, de stampende olifanten en het voltallige dierenrijk uit musical Lion King kregen veel lof van de dinerende gasten. De tweede act met als thema Western werd geopend met het voor iedereen herkenbare mondharmonicageluid uit Once Upon a Time in the West. Na enkele onnavolgbare cowboy scenes kwamen Dolly Parton en Kenny Rodgers langs. Zelfs het duo Johnny en Rijk bezongen hun hit twee eenzame cowboys. Dat men in het Westen kon dansen werd in een gigantisch geprojecteerde achtergrond, nog eens overtuigend in beeld gebracht. Met Amsterdam leeft, speelden de Cascarvieten in op meerdere acts uit het Schaap. Deze act werd verrassend afgesloten door de boys van de YMCA en zeer overtuigende Leger des Heilssoldaten. Het slotstuk van de avond leverde uiteindelijk een staande ovatie op. Wie had gedacht dat de goddelijke Broadwayhit Sisteract alleen in Scheveningen furore maakt, kwam bedrogen uit. De Cascarvieten zijn in staat deze bekroonde musical tot in de perfectie uit te voeren. Alle deelnemers en gasten kunnen terugzien op een zeer geslaagde avond met een unieke combinatie van theater en muziek. Het was een feest van herkenning.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Triathlon Alphen

  september 23
 2. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 3. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00
 4. 158ste Zegerplasloop

  november 11
 5. Sinterklaasintocht

  november 17