Live Black Gospel concert bij Nieuw Leven

imageOp zondag 24 november 2013 treed de bekende zangeres Natasia Zeeman onder begeleiding van een live band. Aanvang 19:00 uur in het NLEGebouw, Lauraplein 2, Alphen aan den Rijn. Toegang vrij.

Natasia heeft de afgelopen jaren meegewerkt aan diverse projecten, studio opnames en live optredens in binnen- en buitenland waardoor ze op de meest uiteenlopende plaatsen heeft mogen zingen. Zo heeft ze gezongen in o.a. Miami, Londen, Mallorca, Turijn, Rio de Janeiro en Curacao, in hotels als het Hilton, Okura en The Grand, Sportpaleis Antwerpen, Concertgebouw Den Haag, Jaarbeurs Utrecht, Xnoizz Flevo Festival en clubs als Panama, People’s Place en Club Dauphine. Ze heeft zich diverse muziekstijlen eigen gemaakt zoals Motown, R&B, Soul, Jazz, Pop, Black Gospel en Pop.

Geniet zondagavond 24 november van haar swinging gospel performance!

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.