Harmonie Arti geeft Latin P’Arti

arti-latin-partiOp zaterdagavond 30 november geeft de Alphense muziekvereniging Arti het concert ‘Latin P’Arti!’ met louter Latijns-Amerikaanse muziek. In het Parktheater spelen Jong Arti onder leiding van Ingrid Slangen en Groot Arti met dirigent Dick Verhoef, en staan verschillende solisten uit eigen vereniging in de spotlights. Bijzonder is het feestje van Jong Arti: het opleidingsorkest bestaat dertig jaar. De voorverkoop voor het concert is gestart.

Dankzij Latin ballroomdansen zijn veel muziekstijlen uit Latijns Amerika bekend: van samba en bossa nova via de chachacha naar de rumba. Uit dit deel van de wereld komen echter ook vele ons minder bekende componisten. Daarnaast lieten westerse componisten zich inspireren door het landschap en de volksculturen van Latijns Amerika. Arti brengt in het Parktheater een warmbloedig programma van bekende en onbekende wervelende Latin-muziek. Daarbij zijn verschillende solisten uit de eigen gelederen van Arti te horen, en is Rik van der Ouw op piano te gast.

In de voorverkoop kunnen kaarten worden gereserveerd. Volwassenen betalen in de voorverkoop 8 euro (aan de zaal 10 euro). Kinderen t/m 16 jaar betalen in de voorverkoop 4 euro (aan de zaal 5 euro). Reserveren kan door een mailtje te sturen naar arti_alphen@hotmail.com of te bellen naar 06-41345065. Het Parktheater aan de Cornelis Geellaan in Alphen a/d Rijn opent om 19.30 uur de deuren, het concert begint om 20.00 uur. Meer informatie over Arti en haar activiteiten is te vinden op www.arti-alphen.nl.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.