Cascarvieten: Alphen is weer even Castellum

sleutel

Vanaf maandag 11 november is Alphen aan den Rijn weer Castellum. Om precies 17.11 uur werd in het Stadhuis de sleutel van de stad door Burgemeester Bas Eenhoorn overgedragen aan Prins Cascar XLVIII. Tijdens deze gelegenheid werd ook de Gouden Cap uitgereikt aan een verdienstelijk ambtenaar. Dit jaar viel de eer te beurt aan de beheerder van de Oosterbegraafplaats Rene de Boer. Onder publieke belangstelling werd alvast afscheid genomen van de Beschermheer der Cascarvieten, Burgemeester Bas Eenhoorn. Met ingang van 1 januari is hij waarnemend burgemeester van Vlaardingen. Uit handen van de Prins Cascar ontving hij een fotoschilderij van de oude watertoren uit 1911, dat nog steeds het symbool is van de Cascarvieten.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00