Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest in de kerstvakantie

IMG_3562

Ook dit jaar kunnen kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool tafeltennissen in de kerstvakantie. Net in het nieuwe jaar op 2 en 3 januari, organiseert ATTC // EVO REPRO weer het Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest. Kinderen uit groep 7 en 8 spelen wedstrijdjes op donderdag 2 januari, op vrijdag 3 januari komen de leerlingen uit groep 5 en 6 in actie. Inschrijven kan tot en met 6 december.


Al bijna 25 jaar kunnen kinderen in de kerstvakantie kennismaken met tafeltennis. Het speelse toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Alphense vestiging van De Hypotheker. “Wij zijn er ontzettend blij mee dat we weer steun krijgen van De Hypotheker,” zegt ATTC-voorzitter Simon Weijers. “Het is een ware traditie aan het worden en wij waarderen het zeer dat een sponsor zo veel jaren trouw blijft. André Mooijman, directeur van De Hypotheker, draagt de Alphense kinderen absoluut een warm hart toe.”

Spelletjes en wedstrijden

Een leuk dagje tafeltennis is het uitgangspunt van het Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest. De jongste kinderen, uit groep 5 en 6, beginnen het evenement dan ook met een spelcircuit. Zo kunnen ze ongedwongen kennismaken met het batje en balletje. Het gaat dan bijvoorbeeld om een hinderniscircuit, balletjes in een paraplu slaan en natuurlijk balletje hooghouden.

Daarna spelen ze een klein toernooitje. Leerlingen uit groep 7 en 8 spelen vaak al ‘rond de tafel’ op school en hebben veel plezier in het wedstrijdelement. Zij strijden in een toernooi om de finaleplaatsen. Kinderen die het minder vaak gedaan hebben, krijgen tips van ervaren ATTC’ers. Uiteraard zijn er voor de beste drie spelers van elke dag mooie prijzen.

Inschrijven per e-mail
Inschrijven voor het Hypotheker Kinder Tafeltennis Feest kan tot en met 6 december. De kinderen uit groep 7 en 8 spelen op 2 januari, de kinderen uit groep 5 en 6 op 3 januari. Stuur een e-mail naar tafeltennisfeest@gmail.com, met daarin naam, school en groep. De meeste scholen hebben ook inschrijfformulieren beschikbaar die je op school weer kunt inleveren. Nieuw dit jaar is de Facebook pagina ‘ATTC Kinder Tafeltennis Feest’ waar je ook alle informatie kunt vinden en meer om de kinderen en ouders enthousiast te maken voor het tafeltennis.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.