Prisma school wint prijs voor BHV

Woensdag 6 november krijgt de Prisma school in Alphen de landelijke prijs krijgt voor het beste BHV voorbeeld. Aan de prijs is een geldbedrag van 4.000 euro verbonden. Prima krijgt de prijs voor haar ontruimingsplan, welke speciaal is afgestemd op de doelgroep van Prisma. Het ontruimingsplan is samen met de logopediste vertaald in pictogrammen zodat de leerlingen van prisma ook als ze niet kunnen lezen toch weten wat de bedoeling is.

imageimageimage

De prijsuitreiking vindt op 6 november om 13.00 uur op Prisma Boterbloemweg 21 b plaats met vertegenwoordigers van de verschillende branches , TNO en het ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid is de afsluiting van de wedstrijd. Prisma was al winnaar in haar branche maar is nu ook nog winnaar van alle branches die meehebben gedaan .

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.