CDA gaat planten uitdelen

CDA groen 2Het CDA is van plan om de komende weken nog enthousiast campagne te voeren in zowel Rijnwoude, Boskoop als Alphen. Afgelopen zaterdag heeft het CDA bij de winkelcentra Herenhof en Ridderhof en op het Rijnplein buitenplanten uitgedeeld aan het winkelend publiek. Aanstaande zaterdag, 2 november, gaan diverse CDA teams naar de Atlas, alle winkelcentra in Rijnwoude en staan ze ’s middags op de markt in Boskoop.

Met deze “planten”actie vraagt het CDA aandacht voor het groenbeleid, één van de speerpunten van haar verkiezingsprogramma. Ook worden met de actie de inwoners opgeroepen om op 13 november in ieder geval naar de stembus te gaan voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Groenste gemeente van Nederland 2015

Het groen in de buitenruimte staat binnen de gemeenten al vele jaren onder druk. Toch heeft het CDA er in haar programma voor gekozen om in 2015 de Groenste Gemeente van Nederland te worden. Een goed groenbeleid is van groot belang voor de gezondheid en het welzijn van alle inwoners in de gemeente en bevordert de saamhorigheid. En daarom van belang voor het CDA.

Greenport Boskoop
Het CDA vindt dat door de hele gemeente heen zichtbaar moet zijn dat de Greenport regio Boskoop een belangrijk deel van de gemeente is. Goede samenwerking tussen Greenport en gemeente is noodzakelijk.

Zaken als infrastructuur, gebiedsontwikkeling, ondernemerschap zijn van groot belang voor de toekomst van de nieuwe gemeente en het zijn juist deze speerpunten waar het CDA zich sterk voor maakt.

 1. Mar schreef:

  Altijd leuk groen uitdelen, maar deed Groen Links dat niet al op de Jaarmarkt?

  1. Ivo schreef:

   Ongetwijfeld. Rijn Gouwe Lokaal heeft ook planten uitgedeeld in het verleden.

   Zie het meer als een inleiding om het streven “groenste gemeente” onder de aandacht te brengen.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
 1. Pasar Malam

  oktober 11 - oktober 14
 2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

  oktober 19 @ 19:30 - 22:00