Bootcamp bij Sport Challenge in Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop

DSC_0685
Wil jij in mum van tijd jouw conditie, kracht, uithoudingsvermogen, souplesse, core stability en explosiviteit in één training verbeteren? Of wil je gewoon een leuke, intensieve training afwerken? Dat kan met bootcamp. Sport Challenge start op vrijdag 1 november met trainingen in Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop.

Sport Challenge geeft bootcamptrainingen in Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop. Bootcamp is een fullbody outdoor workout, waarmee je 500-800 kcal per training verbrandt. Bootcamp is geschikt voor iedereen. Voor jong en oud, man en vrouw. Of je nu net begint met sporten of een fanatieke en gevorderde sporter bent.
Naast bootcamps in een mooie, groene natuuromgeving biedt Sport Challenge ook speciale bootcamps aan. Bootcamp midden in de stad of bij het station: City Challenge. Voor kinderen is er een speciale bootcamp op woensdagmiddag: Kids Challenge. Net uw zoon of dochter naar school gebracht? Elke woensdagochtend start er om 8.45 uur een bootcamp bij de drie basisscholen in Nieuwkoop: From school to Challenge.

Wilt u met een grote groep, uw bedrijf, school of klas een bootcamptraining volgen? Ook dat kan! Sport Challenge biedt hiervoor speciale clinics aan. Naast deze clinic is een presentatie over voeding ook mogelijk. Vrijdag 1 november om 20.00 uur start de eerste bootcamptraining in Alphen aan den Rijn. Wilt u een uitdaging? Schrijf u in voor een gratis proefles.

Voor meer informatie of wilt u zich inschrijven voor een bootcamptraining? Kijk op: www.sport-challenge.nl.

Geef een reactie


Toekomstige evenementen
  1. Pasar Malam

    oktober 11 - oktober 14
  2. Inloopavond St. Nieuwe Alphenaren

    oktober 19 @ 19:30 - 22:00