Politieke discussieavond voor senioren

In het kader van de a.s. verkiezingen organiseert het Overleg Samenwerkende Ouderenbonden (OSO) op 21 oktober a.s. een discussieavond met de politieke partijen die deelnemen aan de gemeenteraadsverkiezingen.

In restaurant De Vrienden gaan vanaf 20.00 uur de vertegenwoordigers van deze partijen in discussie met elkaar en met de bezoekers. De avond aan de Uranusstraat 590 wordt geleid door Henk den Duijn, de voorzitter van het OSO. De centrale vraag aan de politieke partijen is: ,,Wat gaat uw partij na de verkiezingen betekenen voor de ouderen in Alphen, Boskoop en Rijnwoude?”

Het zal o.a. gaan over voldoende geschikte woningen voor ouderen, de zorg en het welzijn voor ouderen en hun vertegenwoordiging naar het nieuwe gemeentebestuur. Daarnaast kan er gediscussieerd worden over elk ander onderwerp dat voor ouderen belangrijk is. Door te komen en mee te praten wordt het wellicht gemakkelijker een beter gefundeerde keuze maken voor de verkiezingen.

In De Vrienden staat vanaf 19.30 uur de koffie klaar. Het eerste kopje koffie of thee is voor rekening van het OSO. De toegang is gratis.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.