Boskoop – Burgers Boskoop ook naar bureau Alphen

Per 1 januari 2014 gaan de gemeenten Alphen aan den Rijn, Boskoop en Rijnwoude samen in de nieuwe gemeente Alphen aan den Rijn. Met ingang van 1 oktober wordt de politiezorg van Boskoop daarom uitgebreid met (en naar) het politieteam Alphen aan den Rijn.

Dit betekent onder meer dat de wijkagenten vanuit het politiebureau in Alphen aan den Rijn gaan werken. Het steunpunt aan het Raadhuisplein in Boskoop (in het gemeentehuis) blijft gewoon open. De openingstijden blijven, net als voorheen,: maandag, dinsdag en vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en op dinsdag ook van 16.00 tot 20.00 uur. Voorheen konden bewoners van Boskoop buiten deze tijden terecht bij het politiebureau in Waddinxveen. Deze locatie is nu dus aangepast naar Alphen aan den Rijn.

Openingstijden bureau Alphen aan den Rijn

Het politiebureau in Alphen a/d Rijn is open van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 09.00 uur tot 17.00 uur. Het bezoekadres is Kees Mustersstraat 2 in Alphen aan den Rijn. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen. Als u aangifte wilt doen, kunt u het beste vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is om aangifte te doen.

Uiteraard kunt u 24 uur per dag bellen met 112 (spoedeisende zaken) of 0900-8844 (geen spoed, wel politie).

Organisatie

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.