12 oktober discussiemiddag over N207 door Zaanse Rietveld in Lena’s hoeve

Begin november besluit de provincie met de gemeenten Alphen, Boskoop en Rijnwoude of zij een weg door de Zaanse Rietveld wil aanleggen. GroenLinks lijkt dat geen goed idee en daarom organiseren de provinciale en lokale fracties GroenLinks 12 oktober een discussiemiddag hierover. De provinciale fractie van GroenLinks komt luisteren wat lokale organisaties, partijen en bewoners van de plannen vinden, wat u van de plannen vindt.

Wilt u meer weten of uw mening geven over de plannen, kom dan zaterdag 12 oktober om 13.45 uur naar Lena’s hoeve naar de discussiemiddag.Wilt u deelnemen aan de gratis rondwandeling door het gebied vóór de bijeenkomst? Kom dan al om 13.00 uur. Het adres is Compierekade 8 te Alphen aan den Rijn.

Rietveld

Zie ook het volgende artikel over de “A3” op GroeneHart.NET: Informatie-avond bereikbaarheid Greenport Boskoop-West

image

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.