Workshop Moet je horen… Anders praten met Kinderen

MJH miniworkshop_klein

Is het niet altijd gezellig in huis met de kinderen? Doe je je best, maar luisteren ze niet naar je? Je voelt je er rot over en stiekem zie je op tegen de de herfstvakantie?

Het kan ook anders. Maak in de Week van de Opvoeding kennis met de workshop Moet je horen.. Anders praten met kinderen. In een ochtend ervaar je hoe het is om op een ontspannen manier anders te communiceren met je kind. Onder leiding van Anja van den Tempel en Marieke den Boer van Theia Trainingen maak je kennis met verschillende gesprekstechnieken.  Of je nu een huis vol pubers hebt, of juist hele jonge kinderen, een andere manier van communiceren werpt vaak meteen vruchten af. Op een luchtige manier oefen je gesprekken en specifieke situaties.

Deelnemers kunnen wat zij op de bijeenkomst te weten komen, thuis meteen in de praktijk brengen.

Op woensdag 9 oktober en vrijdag 11 oktober geven Anja en Marieke van Theia Trainingen kennismakingsworkshops van 9 uur tot 12 uur ‘s ochtends bij Stichting Max aan de Olympiaweg 2a in Alphen aan den Rijn. Kosten: 7,50 euro per persoon. Opgeven kan via info@stichting-max.nl.

Later in de maand geven Anja en Marieke een eendaagse workshop bij Stichting Max. In deze laagdrempelige cursus van een dag ga je met andere ouders samen aan de slag. Kom erachter welk type ouder je bent door het ouderspel te spelen en oefen meer gesprekken en specifieke situaties met kinderen. Wissel ervaringen uit en leer van elkaars voorbeelden. Begeleiders Anja en Marieke luisteren naar jou en begeleiden je bij het doorbreken van oude patronen en het herkennen van je valkuilen. Mensen die deelnemen aan de kennismakingsworkshop kunnen tegen gereduceerd tarief deelnemen aan de eendaagse workshop.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.