La Gro Advocaten bestaat 100 jaar

De huidige maatschap van H.E. La Gro

La Gro Advocaten bestaat dit jaar 100 jaar. Sinds de oprichting in 1913 door mr. H.E. La Gro (1886-1979) in Bodegraven, is de onderneming gestaag gegroeid tot het grootste kantoor in het Groene Hart. La Gro telt inmiddels 35 advocaten en nog eens 50 medewerkers in ondersteunende functies en heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda en Woerden. Als fullservice kantoor, dat zich richt op ondernemingen en overheidsorganisaties, heeft het een trouwe klantenkring verworven in de regio alsook ver daarbuiten.

Het ‘familie’kantoor is autonoom en zonder fusies in 100 jaar gegroeid tot één van de 50 grootste advocatenkantoren in Nederland. Volgens bestuursvoorzitter mr. Frank Somers ligt een persoonlijke aanpak en vaste contactpersonen die weten wat er speelt bij de klant en in de branche ten grondslag aan het succes van La Gro. “Onze advocaten zijn echt sparringpartners. Daar waar een advocaat vroeger een soort huisarts was, zijn we tegenwoordig meer specialisten. We hechten hier als kantoor veel waarde aan. Iedere advocaat heeft 1 of 2 specialismen, heeft in die specialisatie(s) een opleiding gevolgd en is lid van een specialistenvereniging.”

Ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan organiseert La Gro Advocaten diverse interne en externe evenementen. Eén van de activiteiten is een bijzonder jubileumfeest op Fort Wierickerschans te Bodegraven op 19 september, waar ongeveer 400 relaties worden verwacht. Op het programma staat een mix van entertainment, muziek, film en culinaire hoogtepunten. Onderdeel van het programma vormt ook een donatie aan het Rode Kruis Bodegraven, bijeengebracht door La Gro Advocaten en haar relaties. Mr. H.E. La Gro alsook zijn zoon Jan Aart La Gro waren als voorzitter tientallen jaren betrokken bij deze organisatie.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.